Monday, November 4, 2013

Tällaisia viikkoja lisää, kiitos! (vk 44)

Ihan mahtava viikko! Postia on tullut ja mennyt paljon. Ehkä tähän mennessä erikoisin paketti oli tuo kolmannessa kuvassa oleva. Paketti oli hyvin kulunut ja nuhjuinen ja siinä oli lisäksi suomalaisia postimerkkejä. Edellisen vastaanottajan ja lähettäjän päälle oli liimattu uudet ja pakettia oli teippailtu kokoon. Lähettäjä oli kai käyttänyt saamansa pakkauksen uudelleen :) Sain myös ensimmäisen suomalaisen postcrossing-korttini! (kuva 6.) Kortti tuli Helsingistä. Tuo Saksasta tullut kortti (kuva 7.) tuli koko postcrossing-sivuston maailman eniten kortteja lähettäneeltä Williltä! Kahdeksannessa kuvassa olevat korttien kuvat oli lähettäjä kuvannut itse, kyseessä valokuvaaja Koh Zhao Wei.
Aika käheet nuo kahdensadan euron muistilaput? ;)


Terv. Essi :)

6 comments:

 1. ohhhhh...... my letter is there............... but there are less stuffs there....... next time I'll add more...... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like the letter very much, especially the notes!! Thank you :) I will mail the answer this week.

   Delete
 2. I love this post! I like to take photos of my mail and post them online too. I love seeing what other people get in the mail. As for the Stuffed Envelope swap, I've been thinking about doing that one too but I didn't know what to expect. I think I'll sign up for the next one though, it looks really nice :)

  Pouffia (Swap Bot)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I think you should definitely try it! It is so cool to receive a big package! :)

   Delete
 3. Oh i love your mail! I always get happy when i find a lovely card or letter in the mail.

  Zosaar @ swapbot - love comment blog 3/3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Me too! (:

   Delete

Thanks for your comment! ♥