Monday, December 29, 2014

Meidän joulumme 2014

Vietin koko jouluviikon anoppilassa Tampereella Markuksen kanssa. Viikkoon sisältyi hyvää ruokaa, joulusauna, leffoja, ihania lahjoja, lenkkeilyä pakkasessa, shoppailua, löhöilyä ja paljon muuta. Tässä parhaimmat kuvat :)
Aatto-aamupäivän välipalana joulupuuroa ja minä löysin mantelin!
Kalevankankaan hautausmaan muistolehdosta.
Taittelin lautasliinoista kuusia jouluaaton päivälliselle :) Ohjeen löydät täältä.
Kävimme joulupäivänä ihanassa säässä pitkällä kävelyllä ja etsimässä samalla pari geokätköä :)
 Pohjanmaantieltä nappasin kuvan upeasta auringonlaskusta.
Tässä yksi tämän joulun suosikkiherkuistani jota leivoin, nimittäin piparkakkujäädyke! Siihen tarvitset 2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 0,5 dl sokeria, 100 g valkosuklaata rouhittuna ja noin 50 kpl piparkakkuja karkeaksi murskattuna. Vaahdota ensin kastike ja lisää kaikki muut ainekset joukkoon. Sekoita hyvin, kaada seos litran vuokaan ja peitä kelmulla. Laita yöksi pakastimeen ja nosta noin puoli tuntia ennen tarjoilua sulamaan. Koristella voit piparkakkumuruilla ja valkosuklaarouheella :)
Lauantaina kun jouluruuat alkoivat jo loppua, päätimme lähteä kaupungille kaupoille ja syömään. Kävimme syömässä meille uudessa paikassa Zarillossa ja yllätyimme positiivisesti! Ruoka oli älyttömän hyvää, menemme varmasti uudelleen :) Kuvassa oma annokseni eli kreikkalainen burger falafel-pihvillä, fetalla, tomaatilla ja tsatsikilla. Mieletön yhdistelmä!
Ostoksia Ruohonjuuresta: spelttispagettia, falafel-aineksia, patukoita, tattaria, Biona-sipsejä ja herkkujuomia.
Bussimatkalla (kotiin palatessa) siemailin blk wateria eli mustaa vettä ;) Jos et ole jo kokeillut mustaa mineraalivettä niin täältä löydät lisää tietoa!
Lahjaksi sain mm. rahaa, kylpytakin, suklaata ja muita herkkuja, vaatteita, viiniä, teetä ja glögiä, lyhdyn, huonetuoksun, laudeliinat, kynttilöitä, hiustenkuivaajan ja lahjakortin Sinooperiin. Saatiin myös samanlaiset tossut Markuksen kanssa :)

Mites teidän joulunne? :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥