June 4, 2016

Banoffee-piirakka

Tein tuossa pari viikkoa sitten banoffee-piirasta! Etsin netistä reseptejä ja muokkasin ja yksinkertaistin hieman. Tää on mainio valinta herkkusuille, jotka tykkää banaanista ja toffeesta. (Tai tässä tapauksessa kinuskista) Sopii siis makean ystäville!
Uudet Iittalat käytössä!
Banoffee-piirakka, 8-10 palaa

pohja:
-260 g Digestive-keksejä
-ripaus kanelia
-70 g voita

täyte:
-2-3 banaania
-2 dl vispikermaa
-2 tl vaniljasokeria
-reilu 100 g cashewpähkinävoita

pinnalle:
-lisää banaania
-valmista kinuskikastiketta (vähän huijausta joo)

Murskaa keksit pieniksi muruiksi esim. monitoimikoneella ja lisää sulatettu voi ja kaneli. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Viipaloi banaanit ja peitä pohja niillä. Levitä seuraavaksi veitsellä pähkinävoita. Vatkaa kerma ja lisää vaniljasokeri. Kaada ja levitä sitten kerma piirakan päälle. Pidä hetki jääkaapissa. Koristele pala banaaninsiivuilla ja kinuskikastikkeella! 
Omnom!👌

Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥