Uudet Iittalat käytössä! |
Banoffee-piirakka, 8-10 palaa
pohja:
-260 g Digestive-keksejä
-ripaus kanelia
-70 g voita
täyte:
-2-3 banaania
-2 dl vispikermaa
-2 tl vaniljasokeria
-reilu 100 g cashewpähkinävoita
pinnalle:
-lisää banaania
-valmista kinuskikastiketta (vähän huijausta joo)
Murskaa keksit pieniksi muruiksi esim. monitoimikoneella ja lisää sulatettu voi ja kaneli. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Viipaloi banaanit ja peitä pohja niillä. Levitä seuraavaksi veitsellä pähkinävoita. Vatkaa kerma ja lisää vaniljasokeri. Kaada ja levitä sitten kerma piirakan päälle. Pidä hetki jääkaapissa. Koristele pala banaaninsiivuilla ja kinuskikastikkeella!
Omnom!👌 |
Essi
No comments:
Post a Comment
Thanks for your comment! ♥