Saturday, September 9, 2017

Kosmetiikkaa Venäjältä

Tänä kesänä kun kävin työn merkeissä Venäjällä, ostin hieman testiin uutta kosmetiikkaa! Nämä neljä merkkiä olivat mulle uusia tuttavuuksia. Korealaisesta Holika Holikasta olin kuullut jo aiemmin, mutten ollut testannut ennen. (Holikasta ja toisesta korealaisesta merkistä tulossa oma postaus) Nämä kaikki ostin Petroskoin Lotos Plaza -kauppakeskuksesta, kahdesta eri kosmetiikkaliikkeestä: Л'Этуаль ja Рив Гош
Oblepikha Siberica eli Natura Siberica on ensimmäinen venäläinen luomua oleva korkealaatuinen kosmetiikkamerkki. Merkki käyttää tuotteiden valmistukseen käsinkerättyjä villiyrttejä ja -kasveja Siperian ankarasta luonnosta, mikä tuo uusia työpaikkoja Pohjois-Venäjälle. Tuotteilla on monia luonnonkosmetiikka-sertifikaatteja. Vuonna 2013 Natura Siberica aloitti projektin, jossa vuoteen 2018 mennessä tullaan istuttamaan 70 000 kappaletta harvinaisia kasveja lisää. Samana vuonna se aloitti Hakassiassa myös suuren luomutilan rakentamisen. Nykyään se on Euroopan suurin luomutila, jossa kasvaa harvinaisia siperialaisia kukkia ja yrttejä. Merkiltä löytyy vartalo-, hius-, spa- ja kasvotuotteita, meikkejä sekä erikseen tuotteita vauvoille ja miehille. Ostamani hiustuote on ravitseva ja korjaava tyrnihoitoaine. Se tekee hiuksista helpommin harjattavat, mutta samalla paksummat. Hoitoaine sisältää Altain tyrnin lisäksi mm. marokkolaista arganöljyä, arktista ruusua, torvijäkälää ja pellavaöljyä. Pakkauskoko 400 ml.
Planeta Organica on luonnollisia ja ekologisia ainesosia käyttävä, venäläinen korkealaatuinen luomukosmetiikkamerkki. Merkki käyttää kasvien, marjojen ja yrttien uutteita ja öljyjä, jotka ovat täynnä polyfenoleita eli luonnollisia antioksidantteja. Merkin tuotteille on myönnetty sertifikaatteja ja ne ovat täynnä vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Planeta Organica tuo ainesosia ympäri maailmaa. Pohjoisessa kasvavilla lajeilla kuitenkin on karut kasvuolot, jonka takia ne sisältävät paljon enemmän biologisesti aktiivisia aineita kuin etelässä kasvavat lajit. Sarja tarjoaa monia erilaisia kasvo-, hius- ja vartalotuotteita sekä luomuöljyjä. Valitsemani tuote on "Finnish shampoo" eli suomalainen shampoo! Hyllyssä seisoi toinen toisiaan ihanamman näköisiä shampoita ja hoitoaineita, kuten Aleppo, Provence, Turkki, Marokko ja Tiibet, mutta uteliaisuudesta halusin kokeilla millainen on suomalainen shampoo venäläisen sarjan näkökulmasta! Shampoo sisältää mm. kanervaa, hillaa, ruiskaunokkia ja pujoa. Se pehmentää hiusta ja mm. rauhoittaa ja kosteuttaa päänahkaa. 
Dolce Milk -sarja sisältää ihania värikkäitä vartalo-, ja suihkutuotepurnukoita sekä nestesaippuoita. Tuotteet sisältävät maitoproteiineja ja luonnollisia uutteita ja ne ovat kuin "herkullisia maitojälkkäreitä". Tuotteet ravitsevat ja pehmentävät ihoa, lisäävät elastisuutta ja tuoksuvat ihanalta. Ostohetkellä oli meneillään tarjous, jolla sai kaksi tuotetta ostaessaan kolmannen kaupan päälle. Valitsin kolme nestesaippuaa: banaani, päärynä-vanilja ja maustettu tee. Kaikkia en ole vielä testannut, mutta tuoksut ovat ainakin valloittavia! 
Kuvassa näkyy samalla reissulla ostamani Holika Holikan naamiot, mutta niistä aion kirjoittaa erikseen :)


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥