Thursday, October 12, 2017

Pikavisiitti Tallinnaan

Kävimme elokuun loppupuolella yhden yön reissulla Tallinnassa Markuksen kanssa. Olin matkanjärjestäjänä PAM 067:laisille. Matkaan lähdettiin Porista aikaisin lauantaiaamuna. Matka laivalla kesti tutut pari tuntia, ja heti satamasta meillä alkoi pitkä kiertoajelu! Suomea puhuva nainen esitteli keskustaa ja sen lähiympäristöjä hyvin ja seikkaperäisesti. Hän osasi toki myös kertoa Tallinnan historiasta. Kävimme paikoissa, joissa minäkään en ole vielä Tallinnassa käynyt, vaikka Tallinnan-reissuja alkaa jo olla varmaan lähes kymmenen kappaletta tehtynä. Aina siis oppii jotain uutta! Kiertoajeluun sisältyi myös kävelyä.
Menomatka taittui upouudella Megastar laivalla
Merimuseon satama
Yksi monista vanhan kaupungin torneista

Aleksanteri Nevskin katedraali
Yövyimme Park Inn Meriton Spa -hotellissa
Lauantai-iltana kävimme porukalla syömässä panimoravintola Kochi Aidadissa

Sunnuntai-aamuna kävin hotellin kalahoitolassa! Olen aina halunnut kokeilla tätä ja nyt pääsin testaamaan. Kalojen suut kutittivat aluksi ihan hulluna, mutta siihen tottui nopeasti.

Sunnuntaina ohjelmassa oli myös Ülemiste-kauppakeskuksessa käynti.

Tuliaisia Viron 100v. itsenäisyyden kunniaksi
Nämä ihanat kylpypommit löysin Ülemistestä! Hintaa viidelle pallolle tuli 9,81 e. Hinta määräytyi pallojen painon mukaan ja osa oli myös tarjouksessa. Mukaan pääsivät suklaa, vesimeloni, greippi, purkkapallo sekä tummat marjat!

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥