Saturday, July 15, 2017

AmazingFabulousRace

Osallistuin 4.-6.7. 4H-liiton Amazing Fabulous Raceen Helsingissä! Mukana oli myös muita suomalaisia sekä Suomeen saapuneita IFYE-vaihtareita Taiwanista, Koreasta, Itävallasta, Skotlannista ja Sveitsistä. Tapahtuma oli tarkoitettu kansainvälisestä 4H-toiminnasta kiinnostuneille. Varsinainen kisapäivä oli keskiviikkona, mutta menin Helsinkiin jo tiistaina, jolloin kävimme yhdessä porukalla syömässä ravintolassa. Siinä pääsi jo kivasti tutustumaan muihin osallistujiin. Yövyimme Eurohostellissa Katajanokalla.
Regatta
Näkymät Ateljee Barista
Keskiviikkoaamuna menimme ensimmäiseksi 4H-liiton päätoimistolle Alppitalolle. Siellä IFYE-vaihtareille oli järjestetty pieni info, jossa kerrottiin Suomen 4H-toiminnasta. Sen jälkeen meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja saimme kartan sekä muut tarvittavat paperit. Sitten lähdimme kohti ensimmäistä rastia. Tarkoitus tässä kisassa siis oli kulkea Helsingissä itsenäisesti ryhminä erilaisiin pisteisiin kuten nähtävyyksiä katsomaan. Ryhmillä oli kuljettavanaan samat pisteet, mutta eri järjestyksessä. Saimme käyttöömme kortin paikallisliikennettä varten. Käytimme raitiovaunua ja bussia sekä tietenkin jalkojamme! Lounaan söimme Kauppatorin kalaravintolassa. Kisa sujui melkolailla ilman ongelmia ja lisätehtävänkin ryhmäni sai suoritettua. Siinä piti vaihtaa 4H-heijastin johonkin muuhun. Onnistuimme vaihtamaan sen rasialliseen mansikoita! 
Lounaalla Kauppatorilla
Sibelius-monumentti
Temppeliaukion kirkko
Helsingin tuomikirkko
Illan päätti yhteinen ruokailu, jonka jälkee lähdimme viemään halukkaita vaihtareita Linnanmäelle. Itse kävin vain Rinkelissä, osa uskaltautui mm. vuoristorataan. Kerrassaan hauska päivä yhdessä ja käveltyä tuli kunnolla! Seuraavana aamuna vaihtarit lähtivät ensimmäisiin host-perheisiinsä. Toivottavasti heillä on hauskaa Suomessa! 
Vaidoimme 4H-heijastimen mansikoihin!!
Thank you all ❤


-Essi
(Osa kuvista on Päivi Haapasalon ottamia)

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥