Sunday, March 23, 2014

Blogihaaste Tanjalta

Sain Tanjalta haasteen! Näitä nyt pyörii aika paljon blogeissa, mutta itse olen ollut hyvin laiska näitä toteuttamaan. Tämän nyt sitten ajattelin tehdä :)

1. Lempiväri sisustuksessa
Meidän kerrostaloyksiötä nyt ei kovin paljoa ole tullut sisustettua, mutta päävärinä toimii valkoinen ja se on lempparini. Ja jos sisustaisin lisää (jos osaisin) niin mukaan tulisi todennäköisesti muita vaaleita värejä kuten vaaleanruskeaa, harmaata ja beigeä, mutta jonnekin myös ripaus mustaa. Pidän myös turkoosista. 
Keittiöstä. Tällä kuvalla osallistuin myös Ilta-Sanomien Ihana koti -kuvakilpailuun. Huom. Starbucks-muki ❤
2. Suosikkini leivonnassa
Tämä on niin laaja kysymys, enkä oikein tiedä mitä pitäisi vastata, mutta suosikkijuttuni leivonnassa on se, että osaan soveltaa reseptejä ja tehdä omanlaisiani herkkuja. Oikeastaan koskaan en noudata ohjeita sadan prosentin tarkkuudella, vaan aina säädän jotakin! :) Jos kysymyksen tulkitsee erilailla niin suosikkejani leivonnassa ovat sellaiset herkut, joissa on haastetta. Mahdollisimman helpot reseptit ovat käytännöllisiä, mutta joskus myös tylsiä. Vaikka mutakakku on helppo valmistaa, olen siitä tällä hetkellä innoissani, koska jokin aika sitten kehittelin aivan oman mutakakkureseptin - ja vielä gluteenittomana. Resepti tulossa lähiaikoina blogiin ;) Tykkään käyttää leivonnassa myös paljon marjoja! Juustokakkuja olen myös leiponut paljon.
Puolukka-kookostorttu, resepti Pirkassa.
3. Viisi blogisuosikkiani
Destination Maryland, A Beautiful Mess, Chocochili, Native Fox, Peachy Palate. Eivät ole missää järjestyksessä :)

4. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Ehdottomasti Supernaturalin Sam ja Dean Winchester! 
Kausi 3, jakso 12
5. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille
Tähän olisi kyllä niin monta vastausta. Samalla tavalla kuin muotilehtiäkin lukiessani tulee usein sellaisia huonekaluja vastaan, joihin reaktio on "hyi helvetti" -tasoa. Joskus tulevaisuudessa kun asumme isommassa asunnossa ja pystyn sisustamaan kunnolla, haluan sinne sellaisia huonekaluja, joista esim. vierailla ei tule mielikuvaa, että voiko tohon ees istua tai että mikä alien toi on :D En halua myöskään mitään kovin räikeää tai värikästä kotiini, esimerkiksi keltainen tai oranssi - yök.
Liian monimutkainen ja kovakin varmaan kaiken lisäks :D Kuva täältä.
Ei vaan toimi. Ainakaan noilla väreillä! Kuva täältä.

Mulla ei kyllä ole kuin pari bloggaajaa, jotka voin haastaa, koska kukaan lähiystävistäni tms. ei kirjoita blogia (tai muutamalla on blogi, mutta viimeisimmät postaukset on julkaistu vuonna 2011 :D) Mutta haastetaan nämä:


-Essi

2 comments:

 1. Mulla olis ollut kans ääretön lista siitä mitä ei tule ja mitä voisi tulla sisustukseen, mutta ei sitä listaa millään pysty blogiin laittamaan, kun olis ihan loputon.
  Yksiönkin pystyy kyllä sisustamaan ihan mukavasti, pitää vain laittaa vain kaikki tarpeellinen paikoilleen. Keittiön seinällä näkyy mukava avohyllykkö joka sopii teille sinne hyvin! :)
  Hyvinhän sää tästä selvisit ja joskus nämä on ihan mukavia juttuja täytellä. Näistä saa vähän erilaisen kuvan bloggaajasta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Tulis älyttömän pitkä postaus :D Juu, kyllä mä jonku verran oon yrittäny tota meidän luukkua somistaa, esim. huonekasveilla, postikorteilla ja ite maalaamillani tauluilla. Tykkään eniten Ikean, Hemtexin, Sinooperin ja H&M Home Storen sisustusjutuista! Tekis kans kyllä mieli maalata joku noista valkoisista seinistä eriväriseks.. Ja juu meidän keittiö on pieni ja söpö. Oon onnellinen et se on ihan keittiö eikä vaan keittokomero :)

   Delete

Thanks for your comment! ♥