Saturday, March 8, 2014

Helmikuun saapuneet

Hyvää naistenpäivää kaikki naispuoliset lukijani! Tässä viime kuussa saapuneet ihanat postit :) Alkuvuosi on ollut syksyyn verrattuna hiljaista, mutta tähän mennessä olen yhteensä lähettänyt Postcrossingin kautta 55 korttia ja saanut 56. Tässä Postcrossing-profiilini, jos haluatte vilkaista!
Älkää ihmetelkö miksi olen saanut USA:sta Turkki-kortin! Se kuului swappiin nimeltä Not my country, jossa oli tarkoituksena lähettää toiselle toisen maan aiheinen kortti eli ei omaan kotimaahan liittyvä :) Itse lähetin Belgia-kortin Saksaan.
Tämä postikortti kuului swappiin nimeltä Worst PC EVER, jossa piti lähettää sellainen kortti, josta ei itse tykkää ollenkaan, eikä ole ollut mahdollisuutta lähettää sitä kenellekään, koska se on ruma tai kamala :D Mielestäni tämä kortti on kaunis ja yksinkertainen eikä ollenkaan ruma :) Tässä kohtaa huomaa kuinka toisen roska voi olla toisen aarre!

PS: Muistakaahan tykätä blogistani Facebookissa! :) Linkitän kaikki uudet postaukset aina sinne ja joskus sieltä löytää myös arvontoja ;)-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥